Felicitats “Bon dia, menuts”.

Felicitats "Bon dia, menuts".

Quan acaba el dia rebo una bona notícia. El programa de Ràdio Tordera "Bon dia, menuts" ha rebut una menció a la qualitat en els Premis Ràdio Associació. Felicitats a l’Albert, en Miquel i la Míriam!

Foto recollida premi

[@more@]

Aquesta és la nota que n’ha fet l’Agència Catalana de Notícies.

Ràdio Tordera, guardonada amb una menció de qualitat dels Premis Ràdio Associació pel programa ‘Bon dia, menuts’
Barcelona.- El jurat dels Premis Ràdio Associació, que aquest any arriben a la sisena edició, ha donat a conèixer aquest dilluns el nom dels guanyadors. D’entre els guardonats, es troba Ràdio Tordera (Maresme) que amb el programa ‘Bon dia menuts’ ha estat reconeguda amb una menció de qualitat en la categoria de Millor Programa de Ràdio Local.
Lourdes Casademont / ACN / 24-04-2006 / 12:56h.

‘Bon Dia Menuts’ és un programa infantil que s’emet de dilluns a divendres de vuit a nou del matí i que té com a principal finalitat despertar i donar el bon dia als més petits. El programa busca la participació de l’audiència, amb endevinalles, concursos i música i està presentat per Alberto Rojo, Miquel Rabert i Míriam Escudé. El programa també inclou un espai del trànsit urbà. El jurat n’ha valorat la seva capacitat de fer ‘la recerca i producció amb encert’ d’un programa dirigit al públic més jove’.
L’altra ràdio que també ha estat reconeguda amb una menció de qualitat en aquesta mateixa categoria ha estat Nova Ràdio Lloret, de Lloret de Mar, pel programa ‘Club 7’ dedicat a l’actualitat del cinema.

El programa ‘Després del Silenci, una visió de Sant Celoni’ de Punt 7 Ràdio Sant Celoni s’ha emportat el Premi al Millor Programa de Ràdio Local ‘pel seu bon nivell de realització i per un bon treball de contextualització històrica i de relació entre la notícia més pròxima i la d’àmbit general’.

En aquesta edició, el jurat ha estat integrat per Carles Solà, en qualitat de president; Assumpció Maresma, Jordi Margarit, Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella i Montserrat Agell.

Quant a bernatcostas

Lloc i data de naixement Tordera (Maresme), 6 de novembre de 1981. Càrrec institucional Regidor de Promoció de la Vila i Relacions Institucionals de l\'Ajuntament de Tordera. Portaveu d\'ERC. Conseller de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme Càrrec actual a ERC Portaveu de la Secció Local de l\'Executiva Local de Tordera. Secretari de Política Municipal de la Federació Comarcal del Maresme. Vocal de l\'Executiva de la Sectorial de Política Internacional i Unió Europea. Formació i trajectòria professional Llicenciat en Ciències Polítiques i de l\'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat de comercial d\'immobiliaria i de porter de cinema. En finalitzar els estudis treballà com a assessor de la Secretaria de Política Municipal d\'ERC, com a Coordinador de Promoció Econòmica i Cooperació Local del Consell Comarcal del Maresme, i posteriorment, com a tècnic a la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l\'Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. Fundador de l\'empresa de consultoria en comunicació política West Wing SL. Des de juliol de 2007 és Conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme. Des de gener de 2008 és regidor de Promoció de la Vila i Relacions Institucionals de l\'Ajuntament de Tordera. Trajectòria cívica Jugador d\'hoquei des dels quatre anys i fins els quinze. Durant un temps també fou jugador d\'escacs federat. Ha estat locutor de Ràdio Tordera durant vuit anys (del 1995 al 2003) on ha participat en programes informatius, d\'esports, \"magazines\" i musicals. És membre de l\'Agrupació l\'Amistat i col·labora amb l\'Associació de Voluntariat. Durant quatre anys (del 1999 al 2002) fou coorganitzador del Torneig d\'Estiu de Futbol de Sala. És soci del CIEMEN i del Circuït de Catalunya. Trajectòria política Començà a militar a Esquerra Republicana amb la majoria d\'edat (1999) i alhora a les JERC. Refunda amb Josep Garcia la Secció Local de Tordera (2000) i n\'exerceix la Presidència. Encapaçala la candidatura d\'ERC a Tordera en les eleccions municipals de 2003 i és escollit regidor. A les eleccions municipals de 2007 revalida l\'acta de regidor. És Secretari de Política Municipal de la Federació Comarcal del Maresme d\'ERC, de la que en va ser Secretari d\'Organització i Finances (2003-2007). Ingressa a la Comissió Sectorial de Política Internacional d\'Esquerra Republicana (2001), de la qual n\'és president (2005-2006), i actualment Vocal de Política Municipal. Conseller Nacional de les JERC (2004-2006). L\'abril del 2004, és nomenat candidat de la Regió I a les eleccions europees del 13 de juny. Conseller nacional d\'ERC en representació de les JERC (2005-2007).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.